Aquest cap de setmana hi ha partits importants per alguns equips del municipi

Comencem l’habitual prèvia dels divendres parlant de futbol sala. Ho farem primer en clau masculina perquè l’equip dirigit per Gerard Artigas Torrent s’enfronta al Estel Vallseca en la 6a jornada de la 3a divisió Nacional. Els arenyencs arriben amb bones sensacions a la cita. S’enfrontaran al 4t classificat, per tant s’espera un duel d’alta exigència.

Parlem ara del femení, que reben al Sant Quirze del Vallès, líder de la categoria amb els mateixos punts que l’Arenys de Munt, que és 3r. Per tant, podríem que estem davant del plat fort de la jornada. Escoltem al tècnic.

Passem al bloc del futbol. Parlem primer del Sènior A, que es desplaça fins al camp del Cerdanyola per disputar la 7a jornada de la 4a catalana.

I el Sènior B disputarà un partit importantíssim perquè rep diumenge al CF Alella, penúltim classificat. Els d’Eric Andrés Masoliver estan davant d’una gran oportunitat de sumar els primers punts de la temporada.

I per últim, hem de repassar els veterans que rebran a la Juventus en la 6a jornada de lliga. Els arenyencs busquen una victòria que els consolidi en la part alta de la taula. Escoltem al tècnic, Raul Serrano Garcia.