Aquest cap de setmana hi ha Bany de Gongs, Concurs d’Emprenedoria i el Cros dels Arenys a Can Jalpí

Aquest dissabte a les set del vespre, a la Sala Corrioles es fa una sessió de bany de gongs, és a dir, submergir-se en el so dels gongs orientals i carregar-se d’energia positiva. El so dels gongs és el so OM de la creació de l’univers. La seva vibració et transporta a un estat de consciència on pots connectar amb la teva essència. S’hi podrá viure una experiència única en connexió plena amb el moment present. Una meditació profunda i sanadora des d’on es podrà alliberar el torrent de pensaments, tensions i preocupacions per sentir-se renèixer, capaç, creatiu/va i en Pau, és a dir, en mi. Va a càrrec de Prem-tara Gongs, i la seva responsable i conductora del taller és Anna Missé Bertran

Les vibracions sonores emeses pel Gong tenen un efecte curatiu. Actuen facilitant el moviment de l’energia a través de la membrana cel·lular.  Un bany de Gong és una excel·lent oportunitat per aturar-se, centrar-se en la respiració, i reequilibrar el sistema nerviós. A mesura que ens relaxem la pressió arterial i les hormones d’estrès disminueixen, permetent que el sistema immunològic funcioni més eficientment.

És recomanable portar un mat (màrfega) i una manta per tapar-se. Es pot portar també una ampolla amb aigua, preferentment de vidre, i algun objecte personal que es vulgui carregar amb l’energia que es generarà.

 

Entrega de Premis del Concurs d’Emprenedoria

Aquest diumenge es celebra l’entrega de premis del 6è Concurs d’Emprenedoria. Serà a les 12 del migdia al Centre Cívic Can Mallol de la Torre. S’hi han presentat 7 projectes que aspiren a guanyar el concurs. Una xifra de participació que demostra la consolidació d’aquest certamen que pretén ajudar als emprenedors a complir els seus somnis. Com dèiem, l’entrega de premis serà aquest diumenge i per tant, en principi, ha d’estar ja tot a punt. Ho acabarem de confirmar amb Ricard Planas Bonet, company de l’Ofici d’Emprendre i també membre del jurat. Ricard, bon dia.

 

Cross dels Arenys

L’Ajuntament d’Arenys de Mar, l’Ajuntament d’Arenys de Munt i la Penya Apa Anem-hi, juntament amb la col·laboració de Gesport i el Consell Esportiu del Maresme, organitzen el 42è Cros dels Arenys a celebrar el proper dia 5 de novembre a Can Jalpí en el municipi d’Arenys de Munt.

Les inscripcions s’han fet online a la web: www.gesport.cat. Omplint el formulari d’inscripció i fent efectiu els 3€ per la compra del dorsal amb xip incorporat. En cas d’una inscripció amb dades no completes o incorrectes, aquesta s’anul·larà i l’atleta quedarà sense el dorsal que dóna dret a participar en la cursa. No s’admetran inscripcions el mateix dia de la prova.

El participant només caldrà que compri un dorsal amb xip (al primer cros que s’inscrigui) que li servirà per a tota la lliga (cal guardar-lo durant tota la temporada). En el cas de voler participar als crosos següents, caldrà que el dugui a cada cros per tal de participar (el xip no funciona si no va incorporat a la persona). En cas de pèrdua o oblit, el corredor/a haurà de comprar-ne un de nou in situ el dia del cros a Recollida de Dorsals, indicant el número de dorsal perdut per tal de fer-ne l’enllaç i que computi a la lliga amb el mateix nom, fent efectiu els 3€ altra vegada, per poder participar.

A cada prova es donaran premis als tres primers classificats de cada categoria i pel 1r/a atleta local. Si el primer/a local està classificat entre els tres primers guardonats, es donarà el premi local al següent corredor local. Es considera atleta local, l’esportista que estigui inscrit amb una entitat local o amb el nom del municipi. El primer classificat de la categoria absolut se’l lliurarà el Trofeu Memorial Lluís Garcia Baena “Titín”.