Aquest cap de setmana hem tingut derrotes de l’hoquei, Sènior A i Sènior B de futbol i victòries del futbol sala masculí i femení

Comencem la crònica del cap de setmana parlant d’hoquei que iniciava la seva aventura a la Lliga Catalana davant el Lleida. Els d’Enric Daumal van caure per 2 gols a 4 en un partit marcat per les errades comeses pels arenyencs.

Passem al futbol sala. Amb molt bones notícies perquè hem de destacar les victòries tant del masculí com del femení. Ens centrem primer en el masculí que va superar per 5 gols a 1 al Prosperitat i sumen la segona victòria de la temporada. Els de Gerard Artigas van aprofitar els riscos que va assumir l’equip visitant.

I com dèiem, el femení també es va endur la victòria. Les de Joan Jové van superar al Manlleu per 4 gols a 8, sumen la segona victòria de la temporada i segueixen a la part alta de la classificació. Escoltem a Joan Jové.

Repassat el futbol sala, és el torn del futbol. En aquests cas males notícies perquè van perdre els dos Sèniors. El Sènior A visitava el camp del Premià de Dalt en la 5a jornada i es van veure superats per 4 gols a 2.

I per la seva part, el Sènior B rebia a la Llàntia en la 5a  jornada de la 4a catalana. L’equip dirigit per Enric Andrés Masoliver va caure per 0 gols a 11. Els arenyencs van realitzar una acceptable primera part però van tornar a pagar car el baix nombre d’efectius.