Aquest cap de setmana han guanyat tots els principals equips. Els veterans de futbol, a més a més, certifiquen l’ascens a 1a divisió

Comencem el repàs del cap de setmana parlant de futbol sala amb doble alegria. El masculí va superar de forma clara a l’Union Santa Coloma per 4 gols a 0. Un resultat que no deixa de ser sorprenent tenint en compte que el conjunt visitant era 4t abans de disputar el partit. Aquests 3 punts permet a l’Arenys de Munt situar-se 8è i s’assegura virtualment la permanència. Escoltem al tècnic, Gerard Artigas Torrent.

I dèiem doble alegria perquè el femení també es va endur la victòria. L’Arenys de Munt va superar també de forma contundent a l’Alzina, cuer, per 1 gol a 5 en un partit on les de Joan Jové Peralta van demostrar la seva superioritat. Aquesta és la crònica del tècnic arenyenc.

I per últim hem de parlar dels veterans de futbol, que després de superar a la Llàntia per 1 gol a 3 certifiquen l’ascens a la 1a divisió. Els de Raul Serrano Garcia assoleixen amb nota l’objectiu marcat a inicis de curs. Així d’eufòric es mostra el tècnic arenyenc.