Aquest cap de setmana es fa la Breda de l’Eixample i la Nit Bruixa de pintura

Aquest cap de setmana Arenys de Munt tancarà la temporada de bredes. Ho farà amb la Breda de l’Eixample que ja té tot els seus actes preparats. Es donarà el tret de sortida oficial avui divendres a la nit amb l’enramada popular però el gruix d’actes i activitats començarà demà dissabte. Concretament a les 10 del matí amb inflables i tobogans d’aigua, tallers infantils i una xeringada de colors amb DJ Aleix. Ho ha explicat José Abril, de la breda, al Cafè del Matí.

Els actes continuaran el mateix dissabte a la tarda amb una xocolatada amb melindros i un espectacle de màgia. A la nit arribarà el sopar de germanor i posteriorment es celebrarà el ball amb el grup Silver Monkeys.

I el darrer dia de la breda, diumenge, estarà marcat per la sardinada popular amenitzada pel grup Tarambana.

I aquest dissabte, bé, començarà dissabte però acabarà que ja serà diumenge, Arenys de Munt acollirà una nova edició de la Nit Bruixa. Serà la 16 d’aquest concurs de pintura ràpida nocturn. Un any més els carrers d’Arenys de Munt s’ompliran d’artistes que participaran en aquest concurs tant especial. Precisament sobre això, sobre l’especial que és aquest concurs n’han parlat Roser Soms, presidenta d’Amics per l’art del Maresme i Josep Plaja, pintor i guanyador del 1r premi de l’any passat. Soms ha explicat al Cafè del Matí que tots els artistes coincideixen en que es tracta d’una nit ben especial.

Una edició de la Nit Bruixa que no comptarà amb el guanyador de l’any passat, que com dèiem és Josep Plaja, perquè l’artista té altres compromisos.

Sobre com s’espera que sigui la participació al concurs d’enguany, Roser Soms ha comentat que no ho saben perquè les inscripcions es fan el mateix dia. Tot i així, s’espera una bona afluència d’artistes.

La Breda i la Nit Bruixa són les festes que tancaran el juliol a Arenys de Munt, ja que a partir de dilluns comença el mes d’agost.