Aquest cap de setmana el futbol masculí rep el líder, i l’hoquei juga a la pista de l’Igualada

Comencem l’habitual prèvia dels divendres parlant d’hoquei sobre patins. El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex disputa la 20a jornada de l’OK Lliga. Ho farà visitant a l’Igualada, 7è classificat amb 29 punts. Per la seva part, el conjunt arenyenc és penúltim amb 9. El tècnic, Enric Daumal Saurí reconeix que serà un partit complicat però confia en la seva plantilla.

Passem al futbol sala. Parlem primer del masculí perquè l’Arenys de Munt disputa la 18a jornada de la 3a divisió rebent al Rubí, 3r classificat amb 32 punts mentre que l’equip dirigit per Gerard Artigas Torrent és 10è amb 23 punts. Els arenyencs arriben en el pitjor moment de la temporada però amb ganes de revertir la situació. Escoltem a l’entrenador.

I per la seva part, el femení torna a la competició després de l’aturada pel Carnaval. L’Arenys de Munt es desplaça a la pista del Prosperitat, 8è classificat amb 13 punts. Les de Joan Jové són terceres amb 26. Així espera el partit el tècnic arenyenc.

I per últim hem d’obrir el bloc de futbol. El primer equip rep el líder en la 19a jornada de la 4a catalana i demanen el suport de l’afició.

I els veterans també tornen a la competició. Disputen la 16a jornada davant al Atlético Colomense, és 8è amb 24 punts. Mentre que l’Arenys de Munt és 3r amb 28. Escoltem la prèvia del tècnic arenyenc, Raul Serrano Garcia