Aquest cap de setmana arriba la Breda del Pi Gros amb la inauguració de dues places i el 40è aniversari de la icona de la breda

Aquest cap de setmana Arenys de Munt tornarà a estar de celebració perquè arriba la Breda del Pi Gros. Una Breda que serà ben especial perquè a banda de tots els actes preparats aquest any hi ha una activitat única. Es batejaran dues places del barri i celebraran els 40 anys de la seva emblema, el dibuix del Pi Gros personificat.

Avui han passat pels micròfons del Cafè del Matí Maria Majó i Jordi Garrell i han parlat d’aquests dos fets històrics. Primer de l’aniversari de la icona.

Com dèiem, en la breda d’enguany es batejaran dues places del barri. La plaça del Pi Gros i la Plaça de la Breda del Pi Gros. Maria Majó i Jordi Garrell han volgut agrair la facilitat que els ha posat l’Ajuntament.

Aquests seran sens dubte els actes més emotius i especials de la breda però la resta d’actes i activitats no es queden pas enrere. Divendres a les 8 de la tarda començarà oficialment la breda amb l’enramada de carrers. Ja dissabte, a les 10 del matí hi haurà inflables, una xocolatada, maquillatge infantil i una festa de l’escuma. A la tarda, es podrà a jugar a escacs i a jocs infantils abans d’un espectacle de màgia i a la nit hi haurà el sopar popular i el ball.

L’endemà els actes començaran a les 10 del matí amb un circuit de ponis i a la tarda arribarà la inauguració de les dues places que s’acompanyarà amb una cercavila gegantera. Per cloure la breda hi haurà havaneres.