Aquest cap de setmana arrenca la lliga d’hoquei. També juguen el futbol, bàsquet i futbol sala

El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex debuta diumenge a l’OK Lliga Plata. Rebrà al Lloret en la 1a jornada de la competició, per tant, s’han acabat les proves i arrenca el foc real. L’entrenador, Enric Daumal es mostra il·lusionat i amb ganes d’afrontar aquest primer repte.

Dit això, ens toca parlar del futbol sala. Ells ja van debutar en el seu moment i afronten ara la 3a jornada de la 3a divisió nacional. Ho farà a la pista del Montsant  i amb ganes de sumar la seva primera victòria. Per la seva part el Montsant arriba en les mateixes condicions que l’Arenys de Munt. Una derrota i un empat. El tècnic local, Gerard Artigas espera guanyar el primer partit de la temporada.

I ara és moment de parlar de futbol. El primer equip rep diumenge al Cabrils en la 4a jornada de la Quarta catalana. Un equip que no ha començat amb bon peu la temporada i només suma un punt. Per la seva part, l’Arenys de Munt buscarà una nova victòria per apropar-se al liderat. Escoltem a Cristian Pajuelo

I per últim hem de repassar el basquet. L’Amunt Basquet juga a casa la 4a jornada de lliga davant el Ronçana, 3r classificat a la taula. El conjunt arenyenc vol oblidar la derrota de la setmana passada en el derbi dels Arenys i tornar a la senda de la victòria. Xavi Morago és el tècnic.