Aquest any no hi haurà revetlla de Sant Joan ni Breda a l’Eixample

Aquest any la Breda de l’Eixample no celebrarà la tradicional festa de Sant Joan, ni tampoc la Breda a causa de les restriccions de seguretat. Respecte a la festa de Sant Joan, José Abril, de la Breda de l’Eixample, explica que la situació actual els ha fet prendre la decisió de no celebrar-la ja que agrupa un gran nombre de persones. Els hi sap greu perquè és una festa molt tradicional, però esperen que la gent ho entengui.

Tot i així, les revetlles de Sant Joan es podran celebrar però no podran ser multitudinàries i s’haurà de fugir de les aglomeracions. No es podran fer revetlles amb gran afluència de públic i s’ha marcat un límit d’aforaments. Concretament en els actes organitzats en un espai obert a l’aire lliure, el màxim seran 800 persones assegudes i amb les mesures de distanciament establertes. Si la festa és en un lloc tancat, el màxim de persones permeses serà de 80 i garantint les condicions de seguretat i en les revetlles particulars es podran reunir fins a un màxim de 20 persones. A més, cal recordar que, si s’està fent ús de material pirotècnic, no es poden portar a sobre pots de gel hidroalcohòlic pel perill que puguin inflamar-se i cremar.

I pel que fa a la Breda de l’Eixample, ja confirmen que no faran cap activitat, però deixen la porta oberta a poder fer alguna cosa més endavant.