Aquest any la Romeria a Montserrat serà de 5 dies, entre divendres 27 de maig fins dimarts dia 31

Aquest any la Romeria a Montserrat serà més llarga. És la 73ena Romeria a la muntanya santa de Catalunya, i aquest 2022, per la petició de mols romeus i després de fer una reunió, la comissió organitzadora de la Romeria a Montserrat ha decidit ampliar els dies de la Romeria d’aquest 2022 de 4 a 5. Per aquest motiu enguany la romeria serà del divendres 27 al dimarts 31 de maig. La idea inicial dels organitzadors de la Romeria era anar a Montserrat del dissabte 28 de maig al dimarts dia 31. Però un bon gruix de participants a la Romeria van fer constar la seva voluntat de pujar-hi ja divendres. Es va fer una reunió per tractar la qüestió i finalment es va decidir que l’inici de la romeria seria divendres i que es mantenien els actes ja programats fins al dimarts, per tant la Romeria s’allarga i en comptes de ser de quatre dies, serà de 5.

Qui vulgui pujar els 5 dies amb una cel·la a Abat Marcet haurà de pagar 146€. Si volen un estudi, que és més petit, seran 139€. Qui hi vagi només quatre dies pagarà 99’50€ per una cel·la o 93€ per un estudi. També hi ha la possibilitat d’agafar allotjament per menys nit. Per exemple, tres dies a una cel·la són 82€ o 77€ a un estudi, i anar-hi sols dos dies costarà 65€ a una cel·la i 60€ a un estudi. Les inscripcions estan obertes i es poden fer al telèfon 669 619 569

Teresa Missé ho ha explicat a l’informatiu, i ha avançat el programa d’actes de Romeria, que contempla els que ja són clàssics i habituals.

 

0077 SENCERA TERESA MISSE ROMERIA 2022