Aquest any es licitarà la tercera fase de les obres de la riera i al 2020 quedarà totalment urbanitzada

En el Consell Municipal d’Urbanisme d’Arenys de Munt, que es va celebrar ahir, es van tractar temes com ara la finalització de la tercera fase de les obres de la riera o l’Illa del centre.

Pel que fa a les obres de la riera, l’alcalde i regidor d’Urbanisme, Joan Rabasseda, explica  es va parlar dels terminis i procediment. Assegura que aquest any es licitarà l’obra i al 2020 la riera quedarà totalment urbanitzada.

També es va parlar de l’Illa del Centre, un projecte que pretén formar un espai integrat amb uns edificis de major qualitat, i un carrer que connecti la zona de la Cotxeria amb el Bellsolell.

A més a més es va tractar l’arranjament de la placeta de davant l’Església, un projecte que després de molta tramitació es troba ja a la fase final.

Un altre tema va ser el projecte del Centre Cívic de Can Mallol. Josep Sánchez, 1r tinent d’alcalde, explica que el projecte constarà de dues fases; la primera serà una reforma estructural de la façana, la coberta i els temes sanitaris.

I pel que fa a la segona, que tracta de la distribució del centre, es posarà properament un lloc web per tal que les entitats i veïns hi puguin fer les seves propostes.