Aquest any 2022 Creu Roja fa una crida per incorporar noves persones voluntàries a les seves activitats

L’entitat té molts projectes en marxa i, més que mai, necessita la participació del voluntariat. Els llocs d’acció voluntària més destacats que tenen pendents de cobrir són, entre altres, el voluntariat per als centres de distribució d’aliments d’aquí d’Arenys de Munt, Sant Iscle de Vallalta, Canet de Mar i Sant Pol de Mar. I també es necessita gent per a fer acompanyament i suport al taller de memòria per a la gent gran, voluntariat del programa de bretxa digital per a tallers de TIC, voluntariat per fer trucades i voluntariat per al projecte de teleassistència domiciliària.

Creu Roja treballa en diversos projectes, entre els quals destaquen les activitats d’intervenció social amb persones amb vulnerabilitat, gent gran, salut i ocupació, entre altres. Des de Creu Roja Maresme Centre es coordinen les activitats que es porten a terme a Arenys de Munt, Arenys de Mar, Sant Iscle de Vallalta, Canet de Mar, Sant Cebrià de Vallalta i Sant Pol de Mar.

El voluntariat és el principal motor i la peça clau de la institució. Durant l’any 2021 es van donar d’alta 17 persones voluntàries i 151 voluntaris i voluntàries diferents van participar en les activitats proposades.

Si teniu interès a formar part del voluntariat de Creu Roja, podeu trucar al 93 795 44 44, o directament al 678 40 43 12 (Toni Cardó) o visitar la web de Creu Roja per tal de programar una entrevista individualitzada que permetrà conèixer cada persona i buscar l’activitat més idònia per a cadascú. Justament Toni Cardó, tècnic de Voluntariat de Creu Roja Maresme Centre, ha explicat les tasques que es poden fer els voluntaris a l’informatiu de Ràdio Arenys de Munt