Anna Moore Forn i Fina Joseph Caballé tornen a escalfar el panorama literari amb un nou llibre de relats eròtics

I tornen per Sant Jordi. El segon volum de la saga es diu “Erotitzades, més enllà del plaer”. Té 14 contes i relats de temàtica eròtica que impulsen, directament, cap a l’èxtasi orgàsmic. Almenys això diu la sinopsi del llibre, Les autores han potenciat el gust picant que impregna la pell de cada personatge. Amb ‘Erotitzades,  immerses  en  el  plaer’, viureu una orgia amb personatges que mariden humor i sensibilitat en un Mosaic de pasions, amors i enganys que activen els sentits i exalten l’ànima. Diu que és un conjunt de seqüeles físiques i emocionals, com la segregació salival, l’alteració dels sentits, el despertar genital o les ànsies descontrolades de plaer que experimentaran els lectors després de fullejar el llibre, i catapultaran cap a una ressaca sensual on cada lector reviurà els seus somnis més humits.

Amb aquesta introducció, per força hem hagut de convidar a la ràdio a les autores del llibre, Anna Moore Forn i Fina Joseph Caballé. Han explicat que els relats són molt variats, amb estils molt diversos literàriament parlant, cosa que les ajuda a créixer com a escriptores i a jugar amb l’escriptura. Part dels textos es nodreixen de les coneixences i experiències obtingudes amb el programa “erotitzades” de Ràdio Arenys de Munt, que va estar en antena l’estiu passat. Apunten que hi haurà tercer volum de la saga erotitzades amb un relat a quatre mans, i on encara pujarà més el nivell i la càrrega eròtica.

Les dues autores muntaran paradeta per Sant Jordi per vendre el llibre i signar-lo, a tothom que el vulgui. Hi portaran un “roll-up” on fer-s’hi fotografies, i treuran al carrer la butaca vintage que les defineix icònicament. I el llbre també està penjat a Amazon, per comprar-lo en format kindle. Més enllà de Sant Jordi, el dia 4 de juny, es farà una presentació pública del llibre al Castell de Can Jalpí.