Àngels Castillo lamenta que en la declaració institucional condemnant els atacs terroristes de Barcelona i Cambrils, que es presentarà en el proper ple, hi hagi aspectes partidistes

La regidora del PSC d’Arenys de Munt ha explicat que a la comissió informativa de la setmana passada prèvia al ple ordinari de setembre, el PSC va presentar una declaració condemnant els atacs terroristes de Barcelona i Cambrils d’ara fa un any.

La regidora del PSC, Àngels Castillo ha explicat que aquesta declaració no va ser acceptada pels partits independentistes pel simple fet de ser del PSC

La regidora explica que l’endemà, la CUP va presentar una contradeclaració en que es mantenia la part explicativa però s’afegien una sèrie de punts partidistes. Al tenir el suport de PDeCAT i ERC, és a dir, majoria, serà la que es portarà al ple de dijous.

Àngels Castillo ha remarcat que la única pretensió del PSC era i és condemnar els atacs terroristes i mostrar suport a les víctimes, i lamenta que fins i tot en aquests temes, s’hi barregi ideologia política.

Per últim, Àngels Castillo ha assegurat que continuarà treballant malgrat sap que cap de les seves propostes serà aprovada mentre les presenti en nom del PSC.