AmunTV estrena un nou equip de gravació

L’Ajuntament ha adquirit un equip de gravació professional per a la TV local d’Arenys de Munt amb l’objectiu de millorar encara més la ja prou bona qualitat dels reportatges emesos. L’equip adquirit es compon d’una càmera Panasonic que grava en resolució 4K amb els seus pertinents accessoris, un trípode professional i un estabilitzador de mà per a gravacions en moviment.

Tot plegat ha suposat una inversió d’uns 3.200€. El director de Ràdio Arenys de Munt, Oriol Leo, ha comentat que aquesta inversió respon a la voluntat de fer un pas de qualitat i endavant en la TV d’Arenys de Munt.

AmunTV és un servei de TV integrat i gestionat des de Ràdio Arenys de Munt i treballa la informació local amb reportatges classificats en quatre canals per fer més accessible la informació, Canal informatius: on hi ha reportatges d’actualitat i activitats organitzades per l’ajuntament o entitats del municipi; Canal Festes Major i Bredes; Canal Gent de Munt amb entrevistes a personatges d’Arenys de Munt; i Canal Ajuntament, on s’hi inclou informació institucional de l’Ajuntament d’Arenys de Munt.

I per altra banda Ràdio Arenys de Munt ha rebut també aquesta setmana dos equips SAI elèctrics en substitució de l’anterior equip, que estava espatllat.

Amb l’adquisició d’aquests nous equips de SAI s’evitarà perdre l’emissió cada vegada que hi hagi un petit tall de subministrament elèctric, ja que tenen una autonomia d’entre 5 i 10 minuts amb la ràdio a ple funcionament.

En aquest cas ha suposat una inversió de poc més de 1.000€ i ha estat la inversió més prioritària de les previstes aquest 2018 pel fet que sovint es produïen  petits talls de corrent elèctric i això posava en perill la salut dels ordinadors i equips d’emissió de la ràdio.