Amics per l’Art del Maresme inaugura divendres una exposició titulada “cromatismes”

La nova exposició d’Amics per l’Art del Maresme titulada “Cromatismes” que s’inaugurarà aquest divendres dia 22 i estarà disponible fins el 8 de maig. Per tant, durant dues setmanes es podran visitar les obres que els artistes de l’Associació han elaborat. Una de les artistes és Tania Castellví, que ha passat avui pels micròfons del Cafè del Matí per parlar de l’exposició. Castellví ha explicat que el títol fa referència a la gama cromàtica de l’arc de Sant Martí  i que els artistes han escollit un dels colors per basar la seva obra.

Tania Castellví ha comentat que ella, per exemple, ha escollit els colors groc i carbassa i ha avançat alguns detalls dels seus quadres.

El que no ha pogut és avançar algun detall de les obres del seus companys. No perquè no volgués sinó perquè cada artista l’ha pintat en el seu propi taller.

Com dèiem la inauguració serà divendres a les 7 de la tarda i les obres es podran visitar els divendres de 6 a 2/4 de 9 del vespre i els dissabtes i diumenges d’11 a 2/4 de 2 i de 6 a 2/4 de 9.