Amb motiu del Dia Mundial de les Persones amb Diversitat Funcional, s’organitza un acte per donar visibilitat a aquest col·lectiu

Es tracta de persones que presenten diferents capacitats a nivell físic, intel·lectual, sensorial i que, per aquest motiu, realitzen algunes de les seves funcions de manera diferent a la mitja de la població.Donaviva i el Centre Moral van proposar al director de teatre Joan Llavador la possibilitat de dirigir una obra relacionada amb la diversitat funcional.

Així va néixer Lennie, que es representarà dijous a 2/4 de 8 de la tarda a la  Sala Corrioles del Centre Moral, i que serà interpretada per Pep Artigas, Sònia Montilla i Laura Masdeu.

Joan Llavador creu que és responsabilitat de tots treballar per recolzar la independència d’aquestes persones en tots els àmbits de la vida. Ha explicat que Lennie és una seqüència extreta de l’obra Ratolins i homes, on coneixerem les dificultats d’en Lennie per culpa de la seva incapacitat per controlar la seva força.

També fins al 3 de desembre, a la biblioteca hi ha una exposició de llibres de temàtica “Diversitat funcional” i al programa El Cafè del Matí de Ràdio Arenys de Munt “La Canço Diversitat Funcional del dia”.