Albert Giménez ha guanyat el primer premi de la Nit Bruixa

El passat dissabte es va celebrar el 13è concurs de Pintura ràpida nocturna que organitza Amics per l’Art del Maresme d’Arenys de Munt. En total hi van participar 27  pintors vinguts d’arreu de Catalunya tot i que un va ser desqualificat per utilitzar mesures incorrectes en el llenç, que es van instal·lar a diversos llocs del poble per representar-los en les seves obres. La presidenta d’Amics per l’Art, Anna Garrido, explica que cada any es pot veure un increment en el nivell de les obres, i convida a visitar l’exposició.

El primer premi ha estat per Albert Giménez, el segon per Ramon Pujolà, el tercer per Jordi Torrent, el quart per Joan Tauleríes, el cinquè per Judith Gangolells, el sisè per Joy Batres  i el Premi de l’Associació l’ha rebut l’associat Benet Coll. Ramon Pujolà explica que és genial pintar de nit i que aquest concurs és l’únic de Catalunya que ho permet.

Rosa Maria Aguilera, membre d’Urban Sketchers i participant  del concurs, comenta que no venia preparada per pintar i que va haver d’utilitzar una caixa de cartró.

Les obres es poden visitar a la Sala d’Exposicions fins el dia 13 d’agost en els següents horaris: les tardes de divendres, dissabte i diumenge de 6 a 2/4 de 9, i els matins de dissabte i diumenge de 11 a 2/4 de 2.