Al programa alcaldia de la ràdio, Joan Rabasseda va comentar la marxa de les obres de la Riera

L’alcalde va dir que segueixen el calendari previst, i que si hi ha episodis de pluges o mal temps, les obres podrien acabar abans de Sant Joan, per tenir la riera enllestida per la fira de la cirera.

De fet el calendari festiu marca els temps de les obres de la Riera. Per Nadal va quedar aturada i oberta per tal que poguessin baixar-hi els Reis Mags.

Durant els dies 9, 10 i 11 de febrer també s’aturaran les obres per la celebració del Carnestoltes. S’haurà acabat la vorera ara aixecada però es deixarà pendent l’enderroc d’una part de la llisa de la plaça per fer més amples les escales.

Com dèiem, els actes de Carnaval a Arenys de Munt arribaran divendres 9 de febrer. Les activitats començaran al matí amb la tradicional rua de les escoles.

El recorregut anirà per la riera i el carrer de les flors acabant amb un espectacle infantil a la Plaça de l’Església. A la tarda es farà un ball de disfresses al patí de cada escola del poble.

Ja diumenge a la tarda, com es tradició, es farà una rua pel poble que comptarà amb la companyia internacional de teatre de carrer i que acabarà a la Plaça de l’Església amb una ballada.

Enguany com a novetat, es comptarà amb l’espectacle d’un gos gegant articulat anomenat El petit Lilo que engrescarà a petits i grans. I per posar punt i final el Carnaval 2018 d’Arenys de Munt es farà una xocolatada.

La festa relacionada amb el Carnestoltes, però, arrenca el dia 8 de febrer, que és Dijous Gras, i acaba el dimecres de cendra, el dia 14 del mes que ve.