Al Ple Municipal de demà es portarà la darrera modificació de crèdit de l’any, que serà per un valor de 60.000 euros

Comencem repassant els punts que es portaran demà al Ple Municipal de l’ajuntament d’Arenys de Munt.

Hi haurà un punt sobre les ordenances fiscals del 2019 en el que bàsicament es pretén canviar el llenguatge jurídic per fer-lo més clar i adaptat a la normativa. En parla el regidor d’Economia, Josep Sànchez.

També es portarà a ple la darrera modificació de crèdit de l’any, que serà per un valor de 60.000 euros.

També es portarà l’increment del salari dels treballadors de l’Ajuntament en un 0,30%, per compliment de les condicions determinades a la llei de pressupostos de l’Estat per aquest any.

Altres punts són la proposta de licitació del servei de recollida d’escombraries i la resolució d’al·legacions i aprovació provisional del pla especial i catàleg del patrimoni històric, arquitectònic i ambiental d’Arenys de Munt.

També es portarà la proposta de modificació de l’assegurança de danys a edificis i instal·lacions municipals, adjudicat a Catalana Occidente a través de la compra agregada amb l’Associació Catalana de Municipis.

Al ple es presentarà una moció de la Cup per garantir l’assistència sanitària pública gratuïta per a tothom, i una declaració institucional en defensa dels drets de l’Adrià Carrasco i la Tamara Carrasco. El ple és ordinari i per tant també hi haurà precs i preguntes. Serà demà a les 8 del vespre a la Masia de Can Borrell i el podreu seguir a través de la ràdio o a la mateixa sala de plens.