Al Ple es va aprovar un punt d’urgència per donar subministrament d’aigua a famílies amb vulnerabilitat que tenen menors al seu càrrec

Aquesta modificació urgent del reglament s’ha fet per la demanda d’ajuda de famílies que estan ocupant cases a Arenys de Munt.

De fet, al Ple d’ahir va parlar una veïna que pertany a una de les 20 famílies que estan ocupant un habitatge a Arenys de Munt.

Aquesta veïna es va alegrar de la modificació d’urgència que es va aprovar ahir, però també va dir estar escandalitzada pel fet que li diguin que no hi ha diners per habitatge social i es facin altres inversions que considera menys importants.

L’Alcalde i regidor de Benestar Social, Joan Rabasseda, ha explicat que des de Serveis Socials estan compromesos en donar ajudes, sempre complint amb el marc normatiu. Rabasseda ha explicat que la modificació d’ahir pretén garantir la protecció dels menors garantint l’accés a l’aigua potable.

L’alcalde ha volgut subratllar que, per llei, l’Ajuntament no té l’obligació d’oferir els ajuts socials, però que ho fan perquè el govern considera important l’eix social.

La modificació d’urgència es va votar a favor Esquerra, la Cup i el PSC, i el PDeCAT i el PP es van abstenir.