Al ple de dijous no es tractaran propostes politiques

Dijous hi ha ple de l’ajuntament d’Arenys de Munt i no serà un ple normal, ja que els partits independentistes de l’Ajuntament han decidit no tractar propostes politiques per “no donar normalitat a la situació que estem vivint”.

El regidor de coordinació, Josep Sánchez, ha explicat que d’aquesta manera volen mostrar el seu rebuig a una situació que consideren anòmala, com és que hi hagi consellers empresonats.

Per tant, els punts del ple seran molt tècnics. Es tractaran dues modificacions de crèdit puntuals; una proposta de resolució d’al·legacions i d’aprovació definitiva del reglament de funcionament del servei d’atenció domiciliaria, i la proposta de pròrroga o aprovació de delegació de diverses competències del Consell Comarcal.

Pel que fa als partits politics no independentistes, el regidor ha explicat que es respectarà que presentin mocions i precs i preguntes.

El PSC presentarà una moció per “demanar igualtat a l’hora de posar noms en els carrers, places i/o equipaments per corregir l’enorme diferència quantitativa i greuge entre noms masculins i femenins”.

El ple serà a les 8 del vespre a la Masia de Can Borrell i serà retransmès per la ràdio.