Al ple de dijous es porta l’aprovació de la compra agregada de pòlisses de responsabilitat civil de càrrecs polítics i treballadors de l’Ajuntament amb l’Associació Catalana de Municipis.

També es portarà a aprovació la modificació del reglament del servei del menjador, l’aprovació definitiva de les contribucions de la segona fase d’obres de la riera, i la rectificació de l’inventari municipal.

A més a més, es proposarà la ratificació del decret d’alcaldia pel que s’aprova inicialment el conveni amb la urbanització Collsacreu. Altres punts són l’adaptació singular de la relació de llocs de treball de l’Ajuntament, i la proposta per donar per finalitzada la delegació de competències al Consell Comarcal per la recollida de residus.

En l’apartat de mocions, només ERC en presentarà una de declarativa per revertir els sobrants del redondeig de les operacions financeres municipals a polítiques socials.

I per últim, hi haurà un prec i tres preguntes de la CUP. Concretament volen saber quan s’arranjarà el fondo de Can Rossell, quan es realitzarà la rampa d’accés a la residencia Verge del Remei, i sobre els diferents pous d’aigua d’Arenys de Munt.

La CUP també demanarà posar una barana al tram inicial de les escales de Can Borrell. El ple es celebra aquest dijous a les 8 del vespre a la Masia de Can Borrell, i el podreu seguir en directe per la ràdio.