Al parlem del Poble, ERC parla de la Brigada Jove i de la mobilitat a la Riera un cop fetes les obres

Divendres va cloure la primera ronda de la temporada del Parlem del Poble. Va ser el torn d’ERC, el partit a govern, que va venir als estudis centrals de la ràdio per tractar els principals temes d’actualitat municipal. Primer de tot es va fer un balanç del temporal que ens ha acompanyat els darrers dies. Per sort, no ha ocasionat cap incidència destacable més enllà de l’increment de brutícia en algunes zones del poble que la brigada ja està pal·liant. Després d’això es va parlar també de les obres de la riera i la rotonda però no de les obres en sí, si no de com estarà estructurada la mobilitat un cop estiguin finalitzades. La decisió no és definitiva però tot apunta, segons va dir el regidor Àngel Castillo Vallcorba, que la riera serà només de pujada amb la rotonda com a nexe d’entrada.

Al programa de divendres també  vam obtenir una “exclusiva” referent al nou servei de brigada jove. Un servei que canvia substancialment de format: abans s’oferia un contracte d’un mes a 8 joves al juliol i 8 a l’agost i ara, a partir de l’1 de juny, s’oferirà un contracte de 6 mesos a jornada complerta a 4 joves que no estudiïn ni treballin.

I per últim també es va parlar de les eleccions municipals de l’any vinent. Esquerra ja té cap de llista: repeteix Josep Sánchez Camps, actual Alcalde però ens falta saber qui l’acompanyarà. Doncs bé, no vam aconseguir esbrinar-ho però sí que ens van confirmar que hi haurà certa continuïtat i que elaboraran una llista cremallera, intercalant homes i dones.

Podeu escoltar el programa sencer a la sección de programes a la carta.