Al consell de Medi Ambient d’ahir es va acordar que la poda dels arbres de la riera sigui bianual

L’Ajuntament d’Arenys de Munt modificarà el pla de poda dels arbres de la riera i provarà d’actuar-hi de manera bianual. Així es va acordar en el consell de medi ambient que es va celebrar ahir. Actualment els arbres es poden cada any. Aquest canvi consistirà en que un any es farà un manteniment mínim i a l’any següent es farà la poda complerta. Ho explica el regidor de Medi Ambient, Jordi Maimí.

En el consell també es va tractar la recollida selectiva. Govern i ciutadania van coincidir en que es una problemàtica que s’haurà de resoldre entre tots. Els veïns també van estar d’acord en que es comenci a sancionar a aquelles persones que no reciclin correctament.

L’Ajuntament ja s’ha posat en contacte amb les empreses del polígon industrial per comunicar-los que a partir del mes d’octubre no es recolliran els residus que no siguin de rebuig. Properament també s’iniciaran campanyes enfocades a millorar el reciclatge dels comerços i establiments de restauració.

Feia 5 anys que l’Ajuntament no convocava un consell que tractés exclusivament aspectes mediambientals. Jordi Maimí ha valorat de manera molt positiva la participació del poble.

Una altra de les qüestions comentades al Consell d’ahir va ser la retirada dels contenidors de la zona del pavelló del Torrent d’en Terra perquè s’hi feien abocaments incontrolats.