Ahir es va presentar el Pla de Mobilitat elaborat per la Diputació de Barcelona

Ahir es va celebrar el primer Consell de mobilitat d’Arenys de Munt on es va presentar aquest Pla de Mobilitat que recull diferents propostes relacionades amb l’aparcament i amb el sentit dels carrers per tal d’optimitzar el trànsit a la riera. 

De totes maneres, és l’Ajuntament qui decideix si s’aplica alguna mesura o no. Al ser un tema complex, es va decidir que s’aprofundirà que en el proper consell de mobilitat. Ho explica el regidor de Mobilitat, Àngel Castillo.

També es va parlar del canvi de sentit del carrer Primer de Maig. Al no haver unanimitat entre els veïns d’aquest carrer assistents ahir al consell, l’Ajuntament ha decidit que es farà una reunió entre els veïns per tal d’arribar a un acord.

I per últim també es va tractar la gestió del trànsit de l’entrada de la riera. El govern municipal ha detectat, que, a causa de la dificultat per accedir-hi, hi ha molts aparcaments desaprofitats a la zona no urbanitzada de la riera.

Per aquest motiu, l’Ajuntament va presentar diferents propostes als assistents. Una d’elles és deixar el trànsit tal com està ara i un altra és tornar a obrir el sentit cap a la part baixa. Finalment, es va decidir que el trànsit tornarà a ser com abans de les obres i es podrà accedir a la part baixa de la riera des de l’entrada principal. Tot i això, encara s’ha d’estudiar de quina manera es fa.

No hi ha una data fixada pel proper consell de mobilitat però sí podem avançar que serà entre gener i febrer de l’any vinent.