Ahir es va celebrar la marxa Els Termes on hi van participar més de 1.300 persones

A la marxa popular el primer en arribar va ser Albert de la Osa, el segon Jordi Clopés d’Arenys de Munt i tercer Toni Criado. De les fèmines la primera va ser Maica Ribes, la segona Anna Tenas, seguida de Roser Cusachs. Albert de la Osa, va explicar que va ser una cursa molt divertida que va gaudir al màxim.

A la mitja marató, categoria masculina, el primer en arribar va ser Xavi Mora, el segon Ismael Gonzalez, i el tercer Ferran Moré. A la mitja femení la primera va ser Lorença Prijant, seguida de Maite Urrutia i de Paula Coromines d’Arenys de Munt.

I a la Trail, el primer masculí en arribar va ser Carlos Galobardes, seguit d’Adrià Navarro i Toni Roura. En la categoria femenina, la primera va ser Anna Altarriba d’Arenys de Munt, seguida d’Esther Cruz i d’Alfonsina Peppa. Carlos Galobardes es va mostrar molt satisfet per la victòria i va destacar el recorregut de la cursa.

Per la seva part, Anna Altarriba va dir que es va sentir molt còmode en el tram de desnivell ja que és una de les seves fortaleses.

I per últim el director general de la Marxa Els Termes, Roger Andreu, va valorar de manera molt positiva la jornada  i va agrair la col·laboració als voluntaris.