Ahir es va celebrar el ple de comiat dels regidors i regidores de l’ajuntament d’Arenys de Munt que no continuaran en aquest mandat

Un d’ells és el regidor del PP, Ramon Planas, que va dir que ell ha intentat fer el millor possible i va tenir paraules d’agraïment cap els treballadors de l’ajuntament, pels regidors i en especial per Àngels Castillo, que seguirà de regidora del PSC.

També va parlar del fet que des del govern municipal li hagin vetat propostes que podien ser importants pel poble.

La regidora de la Cup, Nuri Paituví, va dir que en aquest any ha après molt de com funciona un ajuntament i va agrair el suport de tothom però en especial del regidor Josep Manel Ximenis.

La regidora de la Cup, Maria Ballester, va dir que els plens no són ni el principi ni el final i que, com es va demostrar l’1 d’octubre, les persones poden fer moltes coses a títol individual. Per això va tenir un especial homenatge a aquest dia.

El regidor de la Cup, Josep Manel Ximenis, va ser qui més es va estendre en el seu parlament. Va començar dient que el seu comiat és desitjat per molta gent, la qual només ha mirat pel seu interès personal en comptes de mirar pels interessos col·lectius o pels drets politics.

Va agrair als vilatans que li han demanat que continués en política, però afirma que això comporta un cost personal i familiar molt important.

Ximenis també va parlar de la temporada en la que el seu grup va ser a govern i dels treballs realitzats fins que va arribar la moció de censura.

Per la seva part la regidora de Junts per Arenys de Munt, Lourdes Paituví, va fer balanç d’aquest 4 anys i va agrair el suport dels seus companys, i en especial del seu fill i de la seva parella.

Un altre dels regidors que s’acomiada és Marc Tarrés de Junts per Arenys de Munt, que va dir que no sols es pot treballar en política des de l’ajuntament sinó que també es pot fer desde molts altres àmbits.

La regidora d’Esquerra, Marta de la Iglesia, va recordar com va començar en política, ara fa 12 anys, primer a l’oposició i els darrers 6 anys a govern.

També, com la resta de regidors va tenir paraules d’agraïment i de comiat pels treballadors municipals i per les entitats que ha representat.

L’última intervenció de comiat va ser la de l’alcalde, Joan Rabasseda, que també va tenir paraules d’agraïment per tothom, i, a més a més de posar en valor els projectes assolits,  va animar als regidors que continuaran en el proper mandat.

Rabasseda, com també la majoria de regidors, va parlar del procés independentista i de la situació que ha viscut i viu Catalunya. Va acabar amb paraules emotives cap a tots els regidors d’Esquerra que continuaran el proper mandat i d’agraïment als vilatans que li han reconegut la feina.

Si voleu escoltar el ple sencer ho podeu fer a través del web de Ràdio Arenys de Munt a la carta.