Ahir al ple ordinari es va aprovar una modificació en relació als llocs de treball de l’ajuntament

Com cada ple, abans del punt es va llegir un manifest i es va fer un minut de silenci per demanar la llibertat dels ex-consellers i dels Jordis. La regidora de la Cup Maria Ballester no va assistir al ple.

El regidor de coordinació, Josep Sánchez, va explicar que es tracta de fer petites modificacions pel que fa al cap de l’Oficina d’Atenció de la Vila, del director de la ràdio, del tècnic de joventut i de família, i dels agents i caporal de la policia local.

El regidor de la Cup, Josep Manel Ximenis, va estar d’acord pel fet de tractar-se d’un punt administratiu per adequar els llocs de treball.

La regidora del PDeCAT, Lourdes Paituvi, també va dir que estaven d’acord amb aquesta regularització que suposa una millora pels treballadors de l’ajuntament.

La regidora del PSC, Àngels Castillo, també va estar d’acord, però va recordar que hi ha llocs que fa molt de temps que s’han de regularitzar, com ara la plaça de recepció de benestar social.

I el regidor del PP, Ramon Planas, va dir que tot i que va votar en contra dels pressupost, i aquesta modificació l’afecta, per coherència donaria un vot d’abstenció. La resta de partits van votar a favor.

Con sempre recordem que podeu escoltar el ple sencer al web de la ràdio.