Agenda esportiva ben complerta. Juguen tots els principals equips d’Arenys de Munt

Comencem la nostra habitual prèvia dels divendres parlant d’hoquei perquè el Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex es desplaça fins a Vilafranca per disputar la 22a jornada de l’OK Lliga. L’Arenys de Munt s’enfrontarà al cuer de la categoria, per tant, oportunitat única per seguir ampliant la bona dinàmica després de les dues darreres victòries. Escoltem al tècnic arenyenc, Enric Daumal Saurí.

Feta la prèvia de l’hoquei és moment de passar al futbol sala. El masculí rebrà a l’Estel Vallseca en la 21a jornada de la 3a divisió Nacional. Els de Gerard Artigas Torrent s’enfronten a un rival directe ja que Arenys de Munt i Estel Vallseca estan empatats a 27 punts. Els arenyencs buscaran aprofitar la bona dinàmica per seguir sumant de 3. Escoltem a l’entrenador.

I per la seva part, el femení es desplaça fins la pista del líder, el Sant Quirze. Duel de màxima exigència pel conjunt dirigit per Joan Jové Peralta, que buscarà la campanada i endur-se algun punt d’una pista molt difícil. Així espera el partit el tècnic arenyenc.

I per últim hem de parlar de futbol. El Sénior rep al Cerdanyola de Mataró en la 22a jornada de la 4a catalana.

I els veterans, es desplacen fins al camp de la Juventus Freta per disputar la 19a jornada de lliga. L’equip de Raul Serrano Garcia buscarà la 5a victòria consecutiva. L’escoltem.