Afectacions que la COVID-19 ha provocat a les regidories d’Àngel Castillo, qui gestiona les carteres de Joventut, Espai Públic, i Seguretat

Aquesta última regidoria és la que ha patit en major grau les conseqüències del Coronavirus, i els agents han hagut de realitzar tasques inèdites per ells, com per exemple controlar que es respectin les mesures de seguretat sanitàries. En aquest sentit, han hagut d’intervenir en nombroses ocasions per dissoldre trobades d’oci juvenil.

Per sort, la Policia Local no ha vist reduïda la seva plantilla tot i que ha hagut d’adaptar el seu dia a dia a les circumstàncies.

Pel que fa a Espai Públic, moltes de les tasques de neteja i manteniment de la via pública s’han anat acumulant degut a la reducció de la plantilla de la brigada durant els mesos de confinament.

Com ja és sabut, el Coronavirus també va obligar a tancar els parcs infantils i altres zones verdes del poble.

I per últim, en Joventut, Àngel Castillo ha destacat el tancament de l’Espai Jove, que va tornar a obrir les seves portes, amb restriccions, el passat dilluns.

El covid serà el tema de debat demà dissabte a la ràdio amb tots els partits polítics amb representació a l’ajuntament d’Arenys de Munt.

El debat començarà a les 12 del migdia i conduit per Pau Casals. Els representants de les diferents forces polítiques municipals debatran, entre d’altres, de les afectacions que provoca i ha provocat la pandèmia, les solucions que s’han i es podrien pres i de com es preveu que avanci la situació. El debat tindrà lloc a Can Borrell i es celebrarà a porta tancada. Els oients podran intervenir a través de trucades telefòniques.