Actes solidaris a Arenys de Munt

Ahir es va fer al Centre Moral d’Arenys de Munt el primer dels actes solidaris a favor de La Marató de TV3, que aquest any es dedica a les malalties infeccioses.

Concretament, el Centre va organitzar un concert familiar per a tots els públics amb Roleguita i Boquerón, i va destinar 1 euro de cada entrada per la Marató. Meli Cardoso de l’organització, ha explicat que tot i el pont de la Puríssima hi van anar 54 persones, per tant es donaran 54 euros per La Marató.

D’altra banda, enguany, el Centre s’apunta a la iniciativa de “El dia més Curt”, que proposa la Federació catalana de Cineclubs i que pretén que el gran públic gaudeixi del visionat de curtmetratges en sales de cinema.

El Centre s’hi afegeix de forma solidària programant el diumenge a les 12 del migdia una matinal de cinema dedicada al públic familiar, i on es podrà gaudir de 5 curtmetratges sobre un cosmonauta, unes girafes, un cowboy peculiar, i uns acròbates, entre d’altres. En total una hora de cinema de gran qualitat i adreçat especialment als més petits de la casa.

L’entrada és gratuïta, però es recolliran donatius també per a la Marató de TV3.

I parlant d’actes solidaris,  l’Associació de la Part Alta va organitzar el passat divendres un dinar-espectacle per recaptar fons per l’Associació Amics de Dapaong que te en marxa el nou rector d’Arenys de Munt, Joan Soler.

Es va fer un arròs i l’espectacle dels Amics de la Música van recordar cançons de tots els temps. Hi van participar 175 persones i es va poder recaptar 750 euros.