Actes de Nadal previstos a Arenys de Munt per aquest cap de setmana

Divendres podrem escoltar a la Sala Corrioles el poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra. Serà a càrrec de Gemma Sangerman, Claudi Domingo i Antoni Cantallops. Les nadales les cantarà Carme Vera. El director, Antoni Cantallops, ha explicat que tenen moltes ganes de poder mostrar el poema i espera convertir aquest acte en una tradició a Arenys de Munt. L’acte serà divendres a les 9 del vespre.

Ja dissabte arribarà a Arenys de Munt el Caga Tió que estarà a la Sala Municipal. Se li podrà donar de menjar a partir de les 10 del matí i fins les 2 del migdia. Li podeu portar: torrons, polvorons, neules, galetes, arròs, galets, conserves, llegums, sucre, oli o cava. Després el podrem fer cagar a partir de les 4 de la tarda i fins les 8 del vespre.

D’altra banda, a les 5 de la tarda, hi haurà xocolatada gràcies a la col·laboració del Club Ciclista i a les 7 es farà el sorteig d’una bicicleta cedida per Muntbikes, i també el sorteig d’entrades per anar a Jalpí Aventura.

I com ja és tradició, per Nadal el Centre estrena Pastorets. L’obra segueix la línia de l’any passat però amb algunes novetats: tenen algunes cares noves, escenes noves, coreografies noves i música nova.

I diumenge es farà la inauguració del 61è pessebre monumental d’Arenys de Munt que s’inaugurarà a 2/4 de 9 del vespre.