Abel Coll va avançar en exclusiva al Parlem del Poble alguns dels actes previstos per la Festa Major d’enguany

Divendres es va celebrar el primer Parlem del Poble de la temporada. Va ser amb el regidor no adscrit, Abel Coll com a convidat i va ser un programa marcat per l’avançament d’alguns dels actes previstos per la Festa Major d’Enguany.

Estem a escasses tres setmanes de que Arenys de Munt visqui la seva festa grossa i el Parlem del Poble va ser un bon escenari per crear “hype” fent algun “spoiler” dels actes.

Abel Coll, regidor de Festes, va avançar que el pregó d’enguany serà innovador ja que comptarà amb la participació d’una entitat del poble i també d’un personatge del poble. Ambdues identitats sense desvetllar encara.

Pel que fa a als actes previstos pel dia 11, el dia festiu, el regidor va avançar que es farà, de nou, el concert i ball per la gent gran que enguany comptarà amb l’Orquestra Maravella i es farà a la Sala Municipal. També es repetirà la nit dels 80 a la carpa de Can Jalpí amb tres propostes musicals.

Abel Coll també va avançar que enguany han apostat fort per l’espectacle infantil que tindrà lloc el diumenge dia 13. No va desvetllar el nom del grup que vindrà tot i que és un secret a veus.

Això pel que fa als “spoilers” de la Festa Major però també hi va haver temps per tractar altres qüestions com la situació política a Catalunya. Abel Coll va ser dur en la seva valoració afirmant que hem d’acceptar que els líders independentistes “ens han mentit”.

Ja saben que si volen escoltar de forma més extensa totes les qüestions ho poden fer recuperant el programa sencer al web de la ràdio.