Abel Coll ja és regidor de Comunicació i Transparència

A partir d’avui Abel Coll ja és regidor de govern portant les carteres de comunicació i transparència, i també ajudarà en les regidories de medi ambient i cultura. La notícia es va donar en primícia al programa Parlem del Poble de dissabte al migdia a ràdio Arenys de Munt. Allà es va explicar que aquest acord expressa la voluntat de conformar un govern sobiranista, progressista d’esquerres basat en la corresponsabilitat, el respecte i la confiança.

El president d’Esquerra, Ramon Pujol, va explicar que l’executiva de la secció local ha donat el vist-i-plau a aquest acord negociat entre Abel Coll i els regidors de govern.

Com a resultat d’aquest pacte, el regidor Abel Coll assumirà les regidories de Comunicació i Transparència, i col·laborarà en els àmbits de Cultura i Medi Ambient. Sobre aquesta última, Abel Coll va dir que ajudarà en la millora de la gestió del reciclatge.

També va parlar de la seva col·laboració en la regidoria de cultura, en la que donarà suport a la regidora Tònia Vila en l’organització de festivals, entre d’altres.

El regidor va explicar que ERC ja li va oferir entrar a les llistes electorals en les darreres eleccions municipals, però que no va acceptar perquè li van oferir el setè lloc a la llista, i la possibilitat d’entrar a govern era molt baixa.

Abel Coll també va dir que amb aquest pacte hi ha un abans i un desprès per a ell, i que no està en política per a discutir amb ningú sinó per treballar per al poble.

Els objectius principals de les regidories de Comunicació i Transparència són fer dels mitjans de comunicació locals el punt de referència, enfortir la comunicació digital i les xarxes socials o millorar en termes qualitatius i d’oportunitat tota aquella informació important per als veïns.

I en transparència la seva prioritat és donar accés a la informació pública i bon govern, posar especial èmfasi en la transparència dels processos d’adjudicació́ de concursos i licitacions dels serveis públics i la millora continuada de processos de treball, com el tracte als veïns i veïnes d’Arenys de Munt de l’Oficina d’Atenció de la Vila.