Abel Coll es mostra satisfet del seu primer any de govern tot i haver estat marcat per la pandèmia

Dissabte es va celebrar un nou Parlem del Poble a la ràdio. El primer programa de l’última ronda de la temporada. Va ser el torn del regidor no adscrit, Abel Coll en un programa on es va repassar el seu any com a regidor de govern al capdavant de les carteres de Festes, Comunicació i Transparència. Per compromisos laborals que el regidor havia de complir, el programa es va gravar divendres, diada de Sant Jordi. Precisament el primer tema que es va tractar va ser aquest, Sant Jordi. Abel Coll va afirmar que per primer cop des del març del 2020 va tenir la sensació de “viure amb normalitat”. Una sensació que compartia gran part dels participants al Sant Jordi d’Arenys de Munt.

Al programa també es va parlar dels actes del Remei que no es van poder celebrar. Abel Coll va avançar que no reprogramaran cap activitat fins el 9 de maig, data en que, en principi, finalitza l’estat de l’alarma i les restriccions poden patir importants variacions.

Abel Coll fa poc més d’un any que és regidor de govern. Va signar l’acord amb Esquerra una setmana abans que esclatés la pandèmia de Covid. Coll es mostra satisfet amb la tasca realitzada a l’Ajuntament aquest darrer any tot i les òbvies dificultats que s’ha trobat.

El regidor també va destacar la bona relació amb els companys de govern. En aquest mateix sentit va ser preguntat per la possibilitat de seguir treballant plegats en el proper mandat. Coll va respondre que té per costum no pensar en el futur a llarg termini tot i que va reivindicar, una vegada més, la “meravellosa” relació que manté amb l’Alcalde, Josep Sánchez.

Aquestes i altres qüestions van ser tractades al programa de dissabte que poden recuperar al web de la ràdio, a la carta.