Abel Coll confirma al “Parlem del Poble” que no es presentarà a cap llista electoral a les properes Eleccions Municipals

Aquest divendres es va celebrar un nou Parlem del Poble a la ràdio. El primer d’aquesta darrera ronda de la temporada i l’últim del regidor no adscrit, Abel Coll. Un programa que va estar marcat, evidentment, per l’actualitat de l’emissora i per l’anunci en exclusiva de que no es presentarà a cap llista en les properes Eleccions Municipals.

Després de molts intents per part del presentador d’aconseguir aquesta exclusiva ja en altresprogrames, Abel Coll finalment va confirmar que no anirà a cap llista en les properes eleccions. El regidor va comentar que, afortunadament, tindrà l’agenda ben complerta pel que fa a compromisos laborals i li impossibilita compaginar-ho amb la tasca com a regidor. Coll es va mostrar satisfet per la feina feta, per l’aprenentatge, i per la bona sintonia amb els seus companys de govern.

Com dèiem, l’actualitat de la ràdio va acaparar gran part de l’hora del programa. Com bé saben, dijous passat es va aprovar al ple la creació de la comissió que gestionarà el futur de l’emissora. Abel Coll aposta per un model de ràdio adaptat al nou context comunicatiu i que vagi en consonància amb el capital humà i, sobretot, la viabilitat econòmica.

Com sempre, poden escoltar el programa sencer al web de la ràdio, a la carta.