A punt d’entrar a un nou cap de setmana esportiu amb compromisos de lliga per tots els equips menys l’hoquei, que ja té la vista posada al play-out

Avui iniciem la nostra prèvia dels divendres parlant de futbol sala. Parlem primer del masculí perquè el conjunt dirigit per Gerard Artigas Torrent rep al Sant Joan de Vilassar en la 27a jornada de la 3a divisió. Els arenyencs rebran la visita del 4t classificat amb l’objectiu de sumar 3 nous punts que els permetin seguir escalant posicions. Escoltem al tècnic arenyenc.

I per la seva part, el conjunt femení visitarà la pista del Parets, penúltim classificat amb 17 punts. Les de Joan Jové buscaran ampliar la dinàmica guanyadora en la que es troben per consolidar-se en aquesta 3a posició. Així espera el partit el tècnic de l’Arenys de Munt.

I ara hem de parlar de futbol. Per la seva part, el Sénior rebrà al Juvesport en la 28a jornada de la 4a catalana.

I per altra banda, els veterans, ja amb el seu ascens a la butxaca, visitaran el camp del Tirol, 3r classificat, en la penúltima jornada de lliga. Així afronta el partit el tècnic arenyenc, Raul Serrano Garcia.