A punt d’entrar a un cap de setmana amb compromisos esportius per tots els principals equips d’Arenys de Munt

Encetem la prèvia repassant el compromís de l’hoquei. El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex disputa demà dissabte la 15a jornada de l’OK Lliga Plata. L’Arenys de Munt rebrà al Dominicos, 4t classificat. Es presenta un duel difícil per uns arenyencs que volen superar l’ensopegada de la setmana passada davant el Liceo. Escoltem a l’entrenador, Enric Daumal.

Passem al futbol sala, aquesta setmana sí amb compromisos tant pel masculí com pel femení. Parlem primer del masculí que afronta un derbi de comarca davant el Sant Joan de Vilassar en la 19a jornada de la 3a divisió. Els de Gerard Artigas arriben en posicions de descens i s’enfronten al 7è classificat. Així espera el partit el tècnic.

Seguim amb el futbol sala, ara ens centrem en el femení. L’equip dirigit per Joan Jové rep a l’Olímpic Floresta en la 15a jornada de la 1a divisió. L’Arenys de Munt continua 3r amb 28 punts mentre que l’Olímpic és 10è amb 11 punts. Escoltem a l’entrenador.

I per últim ens queda repassar el duel de l’Amunt Basquet que rep al Premià de Dalt en la 18a jornada de lliga. Els de Xavi Morago afronten un partit complicat al haver d’enfrontar-se al 3r classificat amb 11 victòries.