A partir del 21 de desembre entren en vigor mesures especials per als dies més assenyalats de Nadal

Per exemple es recomana que les trobades comportin el nombre més reduït de persones possible. Tot i això, es limitaran al nombre màxim de 10 persones. També es recomana que hi hagi una preparació́ de les trobades extremant les mesures preventives els dies anteriors a la trobada. Això̀ implica que tots els integrants de la bombolla de Nadal, minimitzin les interaccions fora de la respectiva bombolla de convivència.

Sobre això, la regidora de sanitat de l’Ajuntament d’Arenys de Munt, Maria Àngels Gros, va demanar al programa Parlem del Poble, que s’evités reunir-se amb gent fora de la bombolla estable i recomana fer-se PCR per tal d’evitar contagis, sobretot si hem d’estar amb persones vulnerables.

Des de la Generalitat també han marcat un horari de confinament nocturn. Per la Nit de Nadal i la Nit de cap d’Any es flexibilitzarà̀ el confinament nocturn que començarà a 2/4 de dues i per a la Nit de Reis el confinament nocturn s’endarrereix fins a les 12. També es permetran les sortides de cap de setmana i les sortides més llargues d’un cap de setmana i inferiors a 3 setmanes.