Ja podeu comprar els tiquets per assistir al sopar de celebració dels 35 anys de Ràdio Arenys de Munt

A partir de dilluns que ve ja podreu adquirir els tiquets per assistir al sopar de celebració dels 35 anys de Ràdio Arenys de Munt.

El dia 22 de setembre estarà dedicat a la celebració dels 35 anys de la nostra emissora local amb un dia carregat d’activitats.

Hi destaquen les 3 hores de ràdio en directe des del carrer. El director de l’emissora, Oriol Leo, convida a tothom que hagi tingut vincle amb la ràdio a participar d’aquestes tres hores.

A més a més també hi hauran diverses activitats pararel·les per totes les edats. Espectacles d’animació infantil i tallers durant la tarda, també un taller de dansa amb l’Esbart Dansaire i una actuació de l’Escola de Música.

A les 21 del vespre serà el sopar de celebració, i el menú estarà format per amanida, botifarra amb mongetes, pastís, aigua i vi. Després del sopar es comptarà amb l’actuació de Miquel del Roig

Tal com hem dit abans, podeu comprar els tiquets pel sopar a partir de dilluns al preu de 5 euros a la botiga Tot Pantalons i a la mateixa ràdio.