A partir de demà i fins el 29 de setembre podeu participar del Cafè Solidari

Aquesta és una de les activitats que es fan dins de la setmana solidaria dels Voluntaris.

Recordem que la setmana solidaria d’enguany està dedicada a les obres del Centre Moral. Durant aquests 10 dies podreu participar-hi prenent un cafè a diferents establiments del poble.

Concretament demà podeu visitar La Tetera del Cole i el restaurant Infinit, el dijous podeu anar al Cafè Rovira, el dimarts 25 al restaurant Deja-Vú i per últim, el dimecres 25 al bar del Centre Moral.

D’altra banda aquest dijous es projectarà un vídeo promocional del centre vinculat amb persones de l’entitat. Serà a les 6 de la tarda, i seguidament es farà una subhasta d’art, a la Sala Corrioles. Ho explica Pep Juvanteny dels Voluntaris.

Més activitats, ja que per dissabte al matí, es farà una festa infantil amb xocolatada, inflables i tallers. Serà a partir de les 10 del matí a la Plaça de l’Església.

I diumenge es farà per dinar una paella solidaria a la plaça de l’Església amb el suport de l’Associació de la Part Alta. Els tiquets són a la venda a Tot Pantalons, a la Llibreria El Boli Blau i a la secretaria del Centre Moral, al preu de 12 euros.

Després de dinar tindrà lloc una rifa solidaria amb el suport de Donaviva.