A partir de demà es pot passar per l’ajuntament a recollir una copia de les 300 imatges que es van fer el dia de la visita del President Quim Torra

En el decurs de la visita a Arenys de Munt del president de la Generalitat de Catalunya del passat 16 de setembre amb motiu de la inauguració de la urbanització del tram central de la Riera, es va realitzar un reportatge fotogràfic, que es posa a disposició dels veïns i veïnes que hi estiguin interessats.

Aquest reportatge recull imatges de la rebuda a la Casa Consistorial, el Ball d’Homenatge ofert per l’Esbart del Centre Moral, la visita al Centre i el passeig per la Riera, entre d’altres. L’alcalde, Joan Rabasseda, explica que les fotografies es poden demanar a partir de demà ja que l’ajuntament estarà obert, perquè pel govern municipal el 12 d’octubre tampoc tenen res a celebrar.

Per qüestions de protecció de dades no es pot publicar íntegrament aquest recull d’imatges al web municipal. Les persones interessades podeu passar pel l’ajuntament de dilluns a divendres de 2/4 de 9 del matí a 2/4 de 3 del migdia, i també aquest demà divendres d’11 del matí a 1 del migdia.