A partir d’avui una persona d’Arenys de Munt pot anar lliurement fins a Castelldefels i Barcelona ciutat, però no pot anar a Canet

El Ministeri de Sanitat ha unificat les regions sanitàries de Barcelona ciutat, la Metropolitana Nord i la Metropolitana Sud. D’aquesta manera ja es pot anar d’Arenys de Munt a la resta de poblacions que conformen les metropolitanes i Barcelona ciutat i fins a tocar de Sitges, i viceversa. Ara la gent de Barcelona ja es pot desplaçar a Arenys de Munt sense incomplir cap normativa. El sergent de la Policia Local, Javi Reina, explica que seguiran fent controls per evitar desplaçaments cap a Canet ni cap a Sant Iscle, on ja no s’hi pot anar perquè és regió de Girona.

D’altra banda es mantenen les franges horàries establertes. Està permès sortir a fer esport de 6 a 10 del matí i de 8 a 11 del vespre. Fora de les franges horàries només està permès sortir a comprar i desplaçar-se al domicili d’algun familiar o amic sempre dins de la mateixa regió sanitària.

I a partir d’avui l’Oficina d’Atenció a la Vila ja és oberta per oferir atenció presencial, al seu espai habitual a la planta baixa de l’Ajuntament d’Arenys de Munt. L’atenció presencial es farà exclusivament amb cita prèvia, que es pot sol·licitar indicant el tràmit a realitzar mitjançant el telèfon de l’Ajuntament (937937980) o el correu electrònic oav@ademunt.cat. No s’atendrà ningú sense cita prèvia.