A les portes d’un nou cap de setmana marcat per la vigília del pont. Descansa el futbol, la resta juguen tots

Comencem la prèvia habitual dels divendres parlant d’hoquei sobre patins. El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex rep la visita del cuer de la categoria, el Vilafranca, en la 9a jornada de l’OK Lliga. S’enfronten dos conjunts que encara no coneixen la victòria. S’espera un duel exigent i amb la tensió evident d’un partit d’aquestes característiques. Escoltem al tècnic, Enric Daumal Saurí.

Moment de passar al futbol sala. Parlem primer del masculí que es desplaçarà fins la pista de l’Unión Santa Coloma, 4t classificat, en la 10a jornada de lliga. 1 punt és la diferència que separa als dos conjunts. Per tant, es presenta una bona oportunitat pels de Gerard Artigas Torrent per confirmar les bones sensacions i seguir escalen posicions.

Passem al femení perquè l’equip dirigit per Joan Jové Peralta reben a l’Alzinar, 7è classificat mentre que l’Arenys de Munt és 2n. Les arenyenques es troben en un gran moment de forma que buscaran mantenir.

I per últim, hem de repassar el compromís dels veterans de futbol. L’Arenys de Munt juga a casa un partit ajornat davant el Palautordera, cuer de la categoria. Si els de Raul Serrano Garcia s’emporten els 3 punts, es col·locaran líders en solitari.