A les portes d’un nou cap de setmana esportiu amb compromisos per tots els principals equips d’Arenys de Munt

Comencem l’habitual prèvia dels divendres parlant d’hoquei sobre patins. El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex es desplaça fins la pista del Caldes per disputar la 8a jornada de l’OK Lliga. El precedent més recent el trobem a la pretemporada quan el Caldes es va endur el partit per 8 gols a 3. Ara es tornen a retrobar amb el Caldes 7è i l’Arenys de Munt penúltim. Escoltem a l’entrenador Enric Daumal Saurí.

Passem al futbol sala. Parlem primer de l’equip masculí perquè els de Gerard Artigas Torrent reben al Montcada en la 9a jornada de la 3a divisió. Un Montcada que és 13è amb 9 punts mentre que l’Arenys de Munt ve amb la moral alta després de superar al Gràcia i col·locar-se 7è.

I per la seva part, el femení disputa la 7a jornada a la pista del Riudellots, 9è classificat amb 5 punts mentre que l’equip dirigit per Joan Jové Peralta és 2n amb 13. Així espera el “matx” el tècnic arenyenc.

I per últim hem d’obrir el bloc del futbol. Primer repassem el compromís del Sènior A que disputarà el derbi més clàssic al rebre a l’Arenys de Mar en la 10a  jornada de la 4a catalana.

I per altra banda, el Sènior B es desplaçarà fins a Badalona per jugar davant el Lloreda també en la 10a jornada de lliga. Els d’Eric Andrés Masoliver arriben a la cita en quadre degut a les múltiples baixes.

I finalment hem de parlar dels veterans que es desplaça fins al camp del Molinos, 11è amb 6 punts per disputar la 9a  jornada de lliga. Per la seva part, l’Arenys de Munt és 6è amb 15 punts.