A les portes d’un nou cap de setmana amb compromisos pel primer equip i veterans de futbol; el futbol sala va avançar ahir la jornada i va superar a l’Estel Vallseca

Comencem els esports de divendres amb una crònica, la del futbol sala masculí. El conjunt dirigit per Tati Torres va avançar la seva jornada a ahir. Es va enfrontar a l’Estel Vallseca, a qui va superar per 5 gols a 4 en un partit disputat i que hagués pogut caure dels dos costats. D’aquesta manera, els arenyencs comencen la temporada sumant 7 dels 9 punts possibles. Escoltem la crònica del segon entrenador, Ferran Mitjà.

I ara sí, passem a les prèvies. El primer equip de futbol disputa la 5a jornada de la Quarta Catalana. Ho farà en un derbi dels Arenys, visitant el camp del Sinera United.

I per la seva part, els veterans disputen la 3a jornada de la 1a divisió. Rebran a Les Faldes amb l’objectiu de sobreposar-se a la derrota la setmana passada contra un rival que també ha sumat 3 punts. Així espera el partit el tècnic arenyenc, Raul Serrano Garcia.