A la vista un nou cap de setmana esportiu amb compromisos per tots els equips

Comencem parlant d’hoquei, que segueix immers en l’aturada de l’OK Lliga, però afronta un nou repte. El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex inicia avui divendres la seva aventura a la Lliga Catalana rebent al Lleida. Així espera el partit el tècnic arenyenc, Enric Daumal Saurí.

Més partits que hem de repassar en aquesta prèvia de divendres. Ens centrem ara en el futbol sala, primer en el masculí, que disputa la 4a jornada de la 3a divisió davant el Prosperitat. Els de Gerard Artigas Torrent no arriben precisament en el millor moment després de perdre els darrers dos partits. Tot i així, el tècnic creu que l’equip pot donar la talla.

Seguim amb el futbol sala, ara parlem del femení que disputa la 2a jornada de la 1a divisió. Ho farà davant el Manlleu amb l’objectiu de prolongar la bona dinàmica després de la victòria en la 1a jornada. Aquesta és la prèvia que fa l’entrenador, Joan Jové Peralta.

Passem al bloc de futbol. Comencem parlant del Sènior A que es desplaça fins a Premià de Dalt per disputar la 5a jornada de lliga. L’Arenys de Munt és 9è amb 6 punts.

I aquesta setmana torna a la competició el Sènior B, que juga a casa davant la Llàntia. Els d’Eric Andrés Masoliver arriben a la cita després de dues intenses setmanes d’entrenament i amb l’esperança que donin els seus fruits.

I per últim, hem de repassar el compromís dels veterans, que reben al Palautordera en la 4a jornada de lliga. L’equip dirigit per Raul Serrano Garcia afronta el partit amb l’objectiu de recuperar el liderat.