A la una del migdia han votat 2.282 persones a Arenys de Munt, un 34,4% d’electors

Un total de 6.627 arenyencs estan convocats avui a les urnes per escollir els representants al Parlament de Catalunya a les Eleccions Autonòmiques.

A Arenys de Munt hi ha 12 meses electorals, repartides en 3 col·legis electorals i ubicats a la Sala Municipal, a la Sala d’Exposicions i al Mercat Municipal. A la una del migdia han votat 2.282 persones, un 34,4% d’electors.

Durant el matí, Jordi Soler ha estat entrevistant a alguns representants polítics del poble per copsar les seves impressions sobre la diada electoral.

El regidor del PDeCAT, Lluis Campasol ha explicat que es tracten d’unes elecciones estranyes ja que es celebren en un dia laborable. Pel que fa als resultats, Lluis Campasol espera que surti guanyador el bloc independentista.

Jordi Maimi, secretari d’ERC, desitja que els resultats donin una majoria absoluta de les tres forces independentistes.

D’altra banda, la regidora del PSC Àngels Castillo espera la màxima participació i que es treballi de manera conjunta per “treure el país del forat en el que està actualment”.

Contestant a la pregunta de si creu que el Govern espanyol acceptarà els resultats, Àngels Castillo creu que sí que ho farà, però que al no haver-hi majories absolutes caldran pactes. Creu que Miquel Iceta és l’únic candidat capaç de pactar amb uns i altres.

Aquest vespre, un cop es coneguin els resultats electorals d’Arenys de Munt, els compartirem a través del web de la radio i de les nostres xarxes socials.

Al Maresme un total de 321.166 maresmencs estan cridats a votar i en el conjunt de Catalunya un total de 5,5 milions de catalans poden votar en aquests comicis per escollir els 135 diputats de la cambra catalana.