A inicis de setembre finalitzaran les obres de millora de la xarxa elèctrica de Sobirans

Després d’alguns anys de pressions i insistències per part de l’Ajuntament d’Arenys de Munt, l’empresa de submnistrament elèctric ENEL va decidir posar en marxa les obres de millora de la xarxa d’abastament d’electricitat de la zona de Sobirans.

Recordem que els veïns d’aquesta zona patien importants talls en el subministrament a causa del mal estat de la xarxa i gràcies a aquestes obres el problema quedarà solucionat de manera definitiva.

L’Alcalde accidental i regidor d’Obres i serveis, Àngel Castillo, explica que les obres avancen segons el previst. Entre avui i demà finalitzarà la primera fase i immediatament començarà la segona.

L’empresa ha comunicat que un cop finalitzi la segona fase, les obres s’aturaran durant dues o tres setmanes per motius desconeguts. Tot i així, està previst que totes les actuacions no s’allarguin més enllà de mitjans de setembre.

Per últim, sobre les molèsties que les obres poden causar als veïns, Castillo comenta que les entenen però creu que val la pena tenint en compte el resultat final.